Fri frakt över 500 kr

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att få mina varor?

På alla våra produktsidor finns leveranstiden deklarerad (i samband med priset). Alla produkter har dock inte samma leveranstid eftersom produktionstiden är olika från produkt till produkt. Värt att notera är också att det är den produkt med längst leveranstid som gäller vid beställning av flera olika produkter med olika leveranstider.

Hur loggar jag in / registrerar mig?

På Funplate har vi idag varken inloggning eller registrering. Allt ni behöver göra är att designa/välja produkt, lägga den i varukorgen och genomgå flödet i kassan. När ordern är lagd skickas en automatisk orderbekräftelse till den e-postadress ni angav.

Hur fungerar betalningen?

På Funplate använder vi oss av betalningsleverantören Klarna, närmare bestämt Klarna Checkout, för en så enkelt betalningsprocess som möjligt. I Klarna Checkout kan ni välja att betala via faktura, kort, direktbetalning eller delbetalning.

Får man ha en Funplate som registreringsskylt?

En Funplate är inte en godkänd registreringsskylt och får således inte användas som en. Funplates är till för att användas som temporär skylt när fordonet demas på en bilshow, eller som en vanlig skylt att ha på väggen, i bilrutan eller någon annanstans.

Kan man ha små bokstäver på Funplates?

Just på våra Funplateskyltar går det tyvärr inte att ha små bokstäver. Alla Funplateskyltar pressas med fysiska ”tangenter” vilka alla är i stora bokstäver.

Vi är en förening som vill beställa ett högre antal, får vi rabatt?

På vissa av våra produkter har vi en pristabell med rabatter om man beställer ett större antal. I övriga fall är ni välkomna att ta kontakt med oss om ni vill beställa 10 eller fler av en vara. Ni når oss lättast på info@funplate.se.

Vad innebär "skylthållare på köpet"?

När ni beställer en reglist på Funplate medföljer alltid en registreringsskylthållare för att garantera att reglisten passar.